skip to Main Content

Fejlesztési,
co-creation workshop

Az egész napos alkotói, koncepció-generálási csoport a Brainexpress egyedülálló módszertana.

A workshop témájához illeszkedően kreatív fogyasztók és szakértők csapata ötletel együtt a megbízó képviselőivel.

Végeredményként részletesen kidolgozott koncepciók, javaslatok, fogyasztói insightok gyűjteményét adjuk át, amelyek kiindulási alapként szolgálnak stratégiaalkotáshoz, marketingaktivitások tervezéséhez.

Nyílt szellemű fókuszcsoport

Kötetlen hangulatú csoportjainkon az alapos toborzási folyamat során kiválasztott résztvevők a megbízóval egy légtérben beszélgetnek az aktuális kutatási témáról.

Tapasztalataink szerint ez a közvetlenség segíti a megbízó bevonódását, ezáltal a fogyasztók, ügyfelek mélyebb megértését.

Online mélyinterjú és naplózás

A fogyasztói szokások alapos megismerésére nyújt lehetőséget, amely során a résztvevők folyamatosan tájékoztatnak termék/szolgáltatás-használati tapasztalataikról, felmerülő igényeikről.

Az információgyűjtés több héten keresztül zajlik a fogyasztó saját életterében, az Open Diary zárt blogfelületünkön.

Service Design Workshop

Több, mint 15 év a marketing, üzletviteli tanácsadás, piackutatás területén, 150 egész napos co-creation workshoppal a hátunk mögött integráltuk tudásunkat.

Támogatjuk vállalatok élményalapú szolgáltatás fejlesztéseit a kezdetektől, illetve szívesen csatlakozunk be bizonyos fázisaiba.

A projekt során valamennyi érintett igényeinek, gondolkodásmódjának alapos feltérképezésével, folyamatos visszacsatolással alakítjuk ki az ideális rendszert.

Back To Top